Startpagina

Lava-studio

Welkom op de site van Lava-studio!

Lava-studio is een ontwerp studio. Ik ontwerp en maak objecten van o.a hout en vilt, sieraden, shawls,kussens,kleden,wanddecoraties en (woon)accessoires.

Ook geef ik hierin workshops aan kinderen en volwassenen. Voor kinderen kom ik naar u toe en geef ik mijn workshop van ongeveer ander half a twee uur bij u thuis. De kosten voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn 8 euro per kind inclusief de materialen. We maken een toverbal van vilt en daar dan weer een ketting of bloem van!

Voor oudere kinderen zijn de kosten 10 euro per kind, we gaan dan iets groeters maken (tasje of sieraad) van vilt.

Voor volwassenen zijn er verschillende mogelijkheden: u bepaald wat u leuk lijkt te maken en samen beslissen we wat mogelijk is!, zo kunt u denken aan een shawl, een tas, een kussen, een vachtje vilten etc... De prijs van verschillende onderdelen zijn ook verschillend. Wanneer u contact hierover met mij opneemt, en ik weet wat u wilt, bepaal ik de prijs. Deze zal voor boven genoemde workshops liggen tussen de 50,- en 75,- euro. U bent hiervoor al gauw een dagje bezig van 10.00 tot 16.00.

Wilt u bijv. een dier vilten met de viltnaald ( droog vilten ) dan duurt dit een halve dag en zijn de kosten 40,00 inclusief materiaal en koffie/thee.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden kijk dan snel verder.....