even voorstellen

inspiratie

Even voorstellen:

 

Hallo ik ben Inge Götz.

De rode draad die door mijn leven loopt is op het creatieve vlak. Sinds een aantal jaar geleden heb ik mijn passie ontdekt voor het vilten! Het werken met dit materiaal zorgt voor grote uitdagingen en is nooit saai en nooit hetzelfde!

 Ik heb de vier jarige H.B.O. opleiding Interieur vormgeving in Eindhoven gedaan. Toch ben ik uiteindelijk verder gegaan met het ontwerpen van sieraden en ( woon ) accessoires, waar ik heel veel voldoening en uitdaging in beleef.

 

Ik maak objecten van o.a hout en vilt, sieraden, kleden, poefs, kussens, shawls, wanddecoraties en andere ( woon ) accessoires. Ook maak ik gebruik van vloeibaar rubber waar ik voornamelijk kettingen van maak.

Door de ontwikkelingen die ik de afgelopen jaren doorlopen heb, ben ik steeds meer op zoek naar werk te creeren vanuit mijzelf. Ik zal daarom ook minder op markten staan, maar kan altijd een werk in opdracht voor je maken!

Vanaf 2017 volg ik de opleiding textiel kunst GA VOOR KUNST in Genk ( Belgie) Deze opleiding duurt 5 jaar plus twee jaar master. het eerste jaar zit er bijna op, en ga vol enthousiasme door naar het tweede jaar!